Santacreu Design, interiorisme, disseny industrial i arquitectura efímera

Disseny Clínica Dental Beatriz Rubio

Clínica Dental Beatriz Rubio

Descripció del Projecte

Projecte de reforma interior d’una clínica Dental a Cerdanyola del Vallès. L’objectiu principal del projecte era modernitzar i aconseguir major amplitud a tota la clínica. Per aquest motiu realitzem tots els tancaments dels box en vidre desdibuixant així els límits dels espais i donant la tant buscada sensació d’amplitud i transparència.

Introduïm la fusta natural de roure com element diferenciador alhora que afegim a l’espai un ambient més càlid i proper al pacient. Aquest acabat es fa present tant en els frontals dels mobles clínics com als espais que requereixen de més privacitat com ara la sala RX i el bany.

A més a més de respectar i aprofitar l’entrada de llum exterior, utilitzem unes grans lluminàries circulars enrasades al sostre sobre cada silló dental aportant a l’ambient sensació d’amplitud i tranquil·litat.

L’interior de la clínica es composa de cinc box dentals, un ortopanto, una sala d’esterilització, un despatx i un office. Cada estança i sobretot els box estan senyalitzats amb el número opac a la porta. Això genera un joc de contrastos entre llums i ombres molt atractiu.

Aquest projecte va ser executat com a obra “clau en mà” comptant amb la col·laboració d’industrials altament qualificats.

Detalls del projecte

Client: Beatriz Rubio
Data: 20.10.2016
Habilitats: Disseny i gestió

Interior & Industrial Design in Barcelona