Interior òptiques Santacreu

Interiorisme
Òptiques

Som especialistes en reformes d’interiorisme d’òptiques proposant al client la distribució interior més adient, fent l’execució del projecte i la direcció facultativa de l’obra comptant amb la col·laboració de tots els industrials necessaris per a executar-la.

Com a dissenyadors industrials dissenyem tot el mobiliari comercial aprofundint en els materials, els detalls constructius i en els acabats que finalment aporten la diferencia en cada una de les reformes interiors que realitzem. En aquest sentit estudiem el procés de venda de l’òptica i el recorregut que realitza el client en el seu procés de compra a l’hora de determinar quin és el mobiliari expositiu més adient en cada cas, la il·luminació i els acabats i revestiments.

Pel que fa a la imatge exterior de la òptica, ens centrem també en l’aparadorisme i en la comunicació de la marca.

Els projectes que realitzem inclouen també un redisseny de la façana personalitzant els fixes dels aparadors, la porta d’accés i inclús revestiments de façana i la retolació.

També realitzem projectes d’identitat corporativa i de comunicació amb la creació de logotips i les seves respectives aplicacions en targetes de visita, papereria, retolació i uniformes.

Realitzem les tres fases d’una projecte

1 / Projecte Bàsic

Amb la realització d’un layout de distribució i unes infografies 3D de l’interior i exterior de la clínica

2 / Projecte Executiu

On realitzem la col·lecció de planells necessaris per a executar l’obra i produir tot el mobiliari

3 / Direcció facultativa

Control i gestió dels industrials a peu d’obra perquè tot s’executi segons el projectat anteriorment.

Projectes

Què desitges?