Foto de Jordi Santacreu

Sobre l’estudi d’interiorisme
SANTACREU
DESIGN

Som un estudi de disseny especialitzat en projectes d’interiorisme de Barcelona que abraça diverses àrees com clíniques dentals, espais comercials, oci, restauració, comerços i residències. La nostra àmplia experiència en aquests sectors ens ha consolidat com a referent en el món del disseny.

L’essència del nostre estudi radica en la realització de projectes integrals que abasten tots els àmbits del disseny, des de la concepció inicial fins a la seva plena materialització. Aportem un enfocament innovador i creatiu a cada projecte, assegurant-nos de proporcionar solucions personalitzades que compleixin amb les expectatives més exigents dels nostres clients. Col·laborem amb un conjunt complet d’industrials qualificats i professionals, garantint una execució eficient i de qualitat en cadascuna de les fases de la reforma.

La missió del nostre equip és transformar les idees en espais inspiradors i funcionals. Amb un profund coneixement del disseny industrial, oferim un enfocament holístic que integra estètica i funcionalitat, creant entorns que no només satisfan les necessitats pràctiques, sinó que també reflecteixin la personalitat única de cada client.

Amb nosaltres, la teva visió pren vida amb elegància i originalitat, convertint-se en una experiència única que perdura en el temps.

Com treballem:
Fases de
Disseny

1 / Projecte Bàsic

Amb la realització d’un layout de distribució i unes infografies 3D, capturem amb detall l’essència del teu projecte. La convergència entre el disseny interior i exterior esdevé una harmonia perfecta, amb una transició suau entre els espais interns i l’entorn extern. Les infografies 3D proporcionen una visió completa del projecte, anticipant com l’espai interactuarà amb la llum natural i els elements externs.

Es realitza un pressupost orientatiu.

2 / Projecte Executiu

Durant la fase de projecte executiu, no només generem la col·lecció exhaustiva de planells necessaris per a l’execució precisa de l’obra i la producció del mobiliari, sinó que també garantim un detallat pressupost que proporciona una visió clara dels costos associats amb el teu projecte de disseny d’interiors. Aquesta col·lecció de planells abasta tots els aspectes de la teva visió, des de la distribució espacial fins als detalls intricats del mobiliari.

3 / Direcció facultativa

En la fase de direcció facultativa, el control i la gestió dels industrials es converteixen en una prioritat essencial, ja que assegurem que cada detall del projecte es compleixi amb precisió i excel·lència. Amb la supervisió constant a peu d’obra, ens assegurem que els planells i el disseny conceptual es converteixin en una realitat tangible. Coordinem amb els diferents industrials, vetllant per les especificacions del projecte.

Què desitges?