Interiorisme Clínica dental Beatriz Rubio 02

Projecte d’ampliació i reforma d’una clínica dental a Cerdanyola del Vallès.

Interiorisme Clínica dental
Beatriz Rubio 02

Clínica Dental Beatriz Rubio

Descripció del projecte

Projecte d’ampliació i reforma d’una clínica dental a Cerdanyola del Vallès. L’objectiu principal de l’encàrrec consistia en integrar un annex a una primera fase reformada prèviament. Amb la premissa d’afegir dos box més a la clínica dental existent de manera continua i natural respectant la distribució actual y permetent l’entrada de llum natural a la clínica reformada amb anterioritat.

Introduïm la fusta natural de roure com element diferenciador alhora que afegim a l’espai un ambient més càlid i proper al pacient. A més a més de respectar i aprofitar l’entrada de llum exterior, utilitzem unes grans lluminàries circulars enrasades al sostre sobre cada silló dental aportant a l’ambient sensació d’amplitud i tranquil·litat.

La clínica resultant està composta per cinc box dentals, un ortopanto, una sala d’esterilització, un despatx i un office. Cada estança i sobretot els box estan senyalitzats amb el número opac a la porta. Això genera un joc de contrastos entre llums i ombres molt atractiu.

Aquest projecte va ser executat com a obra “clau en mà” comptant amb la col·laboració d’industrials altament qualificats.