Interiorisme Clínica dental Sabadell

El projecte consta de la imatge de marca i l’interiorisme d’una clínica dental situada al centre de Sabadell.

Interiorisme Clínica dental
Sabadell

Interiorisme Clínica dental Sabadell

Descripció del projecte

El projecte consta de la imatge de marca i l’interiorisme d’una clínica dental situada al centre de Sabadell.

L’encàrrec requeria remodelar la clínica actual per a convertir-la en una consulta moderna i funcional que aprofiti tota la llum natural que disposa l’espai. Volíem generar un ambient agradable, accessible i dinàmic on treballar i ser atès de forma còmoda i plaent.

L’espai s’articula entorn un passadís central desdibuixat per tancaments de vidre imprès. Aquests proporcionen amplitud i alhora intimitat mitjançant una trama de línies verticals que deixen passar la llum però difuminen l’interior dels boxs.

L’entrada dóna pas a un espai ampli i relaxat compost per el mostrador i una sala d’espera conformada per un banc suspès a paret i cadires disposades al voltant d’una gran lluminària circular i la seva projecció al paviment, un cub on deixar revistes. El mostrador es troba sota un pòrtic de lames verticals lacades en el seu color corporatiu.

Una tira lineal de LED ens acompanya des de l’entrada, seguint per tot el passadís, fins cada una de les portes dels 3 boxs que integren la clínica. Juntament amb la textura del vidre imprès, son el leitmotiv que es fa present a totes les consultes i espais.